reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Bitkisel Böbrek Taşı Düşürme

Yazar fotoahmet 4 Mayıs 2016 Çarşamba 0 yorum
Böbrek taşları çok farklı nedenlerden dolayı oluşur. Her böbrek taşı olan insanda farklı farklı türlerde değişik şekillerde böbrek taşı oluşur.  Ancak böbrek taşına sebep olabilecek ortak neden bulunur. Çok fazla su tüketilmemesi, çok fazla hareket etmeyen özellikle yatalak olan kişilerde, idrar yollarında sorun olan insanlarda   böbrek taşı görülme olasılığı oldukça fazla olan hastalardır. Böbrek taşı çok sık rastlanan sağlık sorunları arasında yer alır.Oldukça ağrı veren böbrek taşı insanın yaşamını derinden etkiler.Böbrek taşı sorununu çözmek için öncelikle doktor muayenesi olmanız tavsiye edilir.Böbrek taşından kurtulmanın yolu sandığınızdan daha kolay olabilir. Eğer bitkisel yollarla böbrek taşından kurtulmak istiyorsanız İbrahim Saraçoğlu’nun önerdiği kür belki derdinize çare olabilir.Bu bitkisel kür hem böbrek taşı için faydalı hemde böbrek kumları içinde faydalı olduğu belirtiliyor.

İbrahim Saraçoğlu Bitkisel Böbrek Taşı Düşürme Kürü:
1 bardak klorsuz su kaynatılır. Buna ilaveten 1 tatlı kaşığı yaklaşık 2-3 gram kuru halde olan avakado yaprağı atılır. 8 dakika kadar hafif ateşte kaynatılır. Kaynama işlemininin bitiminden sonra sıcak haldeyken kür süzülür. Süzülen kür ılıdıktan sonra her akşam yemeğinden 2 saat sonra içilmelidir. Bal, şeker, limon gibi herhangi bir yan maddeler ilave etmeniz önerilmez.

5 gün sürekli kullanımından sonra 3 gün ara verilerek kullanıma devam edilmelidir. 20 güne tamamlanması gerekir. 20 gün üstü içilmemesine özen göstermelisiniz.

Hiç yorum yok: