reklam

Dügün Tv Aydin Çine


 

Cinsel İstek Artıcı Bitkiler

Yazar fotoahmet 4 Mayıs 2016 Çarşamba 0 yorum
Cinsel İsteksizlik Sorunu: Günümüz yaşam şartlarında pek çok insan cinsel sorunlar yaşamaktadır. Bu sorunların en sık yaşananlarında biri de cinsel isteksizliktir. Cinsel isteksizlik birçok insanın hayatını oldukça derinden etkileyen psikolojik sorunlar yaşamasına sebep olan durumdur. Öyle kötü olaylara yol açabilecek derecede vahim olaydır ki insanın sosyal hayatını yerle bir edecek derecede özgüven eksikliği yaşamasına sebep olur.Bu nedenle cinsel isteksizlik problemini ciddiye almak gerekir.Ama çoğu insan bu problem nedeniyle doktora gitmekten çekinir.Oysa cinsel isteksizlikte grip, nezle gibi bir hastalık olarak düşünmek ve doktora başvurmak gereklidir.
Cinsel isteksizlik nedenleri: Cinsel isteksizliğe yol açabilen en ana etken stresdir. Günümüzde oldukça stresli ortam yaşadığımız varsayarsak yaygın olarak cinsel isteksizlik görülür. Ama pek çok insan bundan utanarak uzman hekim yardımı almaktan kaçınır. Oysaki bir kere yaşanan cinsel isteksizlikten dolayı doktora gidilmesi çokta gerekli olan durum değildir. Çünkü cinsel isteksizlik yapılan araştırmalar sonucun her insanda mutlaka 1 kere rastlandığı saptanmıştır. Ama devamlı cinsel isteksizlik yaşıyorsanız hayatınızı kendinize zehir etmek yerine doktora gitmeniz mutlaka tavsiye edilir. Doktor sonrasında aşağıda önerilen cinsel gücü artıran bitki ve gıdaların mucize etkisinden yararlanabilirsiniz. Hem sıfır risk olduğundan hemde yan etkisi olmadığından tamamen doğal yöntemleri denemenizde zarar görmezsiniz.Doğa ana cinsel isteksizlik konusunda bize oldukça zengin kaynaklar sunuyor.Tıbben cinsel isteği artırdığı kanıtlanmış bitkilerle belki de bu sorunu çözebilirsiniz.

Cinsel İsteği Artıran Bitkiler:

Rezene: Eski çağlardan beri yaygın olarak kullanılmaktadır. Hergün yenecek bir miktar rezene ile cinsel gücünüzün arttığını hissedeceksiniz.
Lavanta: Yemeklerinize ilave edilecek bir miktar lavanta ile cinsel hayatınıza olumlu etkileri olacaktır.
Haşhaş Tohumu: Cinsel hayatınızda yaşadığınız performansın artışını etki eder.
Yasemin: Cinsel hormanlar üzerinde uyarıcı etkisi bulunur
Maydonoz: Maydadonuzun cinsel güç açısından faydalı olduğunu pek çok kişi tarafından bilinmez. Hem yemeklerinize ayrı lezzet katar hemde cinsel hayatınıza farklı haz kazandırır.
Kekik: Erkekler üzerince uyarıcı etkisi vardır.

Hiç yorum yok: